Alkotópályázat iskolánkban

Savvy Way To Get Essay On Service User Involvement see this page Savvy Method Of Getting Essay Benefits National Service Programme

Alkotópályázat iskolánkban

Az Oktatási Hivatal „A tanulói lemorzsolódással veszélyeztetett intézmények támogatása” (EFOP-3.1.5-16-2016-00001) projektje alkotópályázatot hirdetett szeptemberben a befogadó, inkluzív iskola megjelenítésére a projektbe bevont iskolák számára. A Magiszter Alapítványi Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola Tiszavasvári Tagintézménye két telephelyén is vállalta, hogy pályázik és készít egy-egy alkotást a felhívásra.

Az alsó tagozat alkotásának címe: A tudás 6alma. A gyerekek különböző feladatokat választottak maguknak a lehetőségek közül. Volt, aki hajtogatott, festett, rajzolt vagy gyurmázott. Vers írással is ügyködtek, hogy kiemeljék a bölcs tudásfa lényegét. Ablak módszer segítségével szavakat gyűjtöttek, (iskola, almafa témában) majd közösen verset formáltak belőle. Az elkészült fa iskolaudvaron áll, melynek kerítéselemein felfedezhetők iskolánk jellegzetes épületrészei A fa számoktól, betűktől és tudástól roskadozik. Alatta gyermekek állnak és szedik a tudás gyümölcsét. Az alkotó gyerekek elmondták, hogy ők azért szeretnének ilyen iskolába járni, mert a tudás könnyen, gyümölcs formájában a fejecskéjükbe kerülne. Az alkotás színpompás dísze iskolánk főbejáratának. A mű alkotói 45 fő harmadik osztályos tanuló és pedagógusuk Blaner Gyöngyi tanítónéni. Az alkotás folyamatát több pedagógiai asszisztens munkatárs is segítette:Buda-Kántor Gréta, Pétercsák Nikoletta, Nagy Dóra, Oláh Boglárka, Bakos Piroska, Erdei Éva.

A felső tagozatosok is készültek egy pályaművel. Ők a falfestés technikáját választották. Fali képük különleges jövőt ábrázol, űriskolával, űrhajóval, fantasztikus tanulást segítő eszközökkel. 45 felsős diák álmodta meg, rajzolta meg, majd festette ki a képet, mely a főépületünk első emeletén található és naponta sok kíváncsi szemű gyermekünk nézi sóvárogva és mereng el előtte a jövőn. A képet készítő diákok segítője és koordinátora Bodai Antalné Puskás Erika, rajz-vizuális kultúra szakos kolléganőnk.

Nagyon büszkék vagyunk az alkotó gyermekekre és tanítónénijükre. Köszönjük szépen a munkájukat.

Felső tagozat:

Invalid Displayed Gallery

Alsó tagozat:

Invalid Displayed Gallery

Sophisticated Way To Get Buy Custom Essay See Page https://www.flickr.com/photos/daisyrowley/34919302190/ Sophisticated Way To Get Where To Buy Term Papers Online