Nyár a közösségi házban – 2016

Nyár a Közösségi Házban

Gyerekek vidám csivitelésétől hangos a Magiszter Alapítványi Óvoda, Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola által működtetett Széles úti Közösségi Ház. Intézményünk a korábbi évekhez hasonlóan a nyári szünetben is foglalkozásokat, programokat szervez elsősorban az általános iskoláskorú gyermekeknek. Az iskolánkba járó tanulóknak önerőből nincs lehetősége kirándulni vagy táborozáson részt venni. Sajnos ebben az évben pályázati lehetőségünk sem nyílt a táborozás anyagi forrásainak biztosítására, ezért igyekeztünk azt a helyzetet kihasználni, hogy működtetünk egy Közösségi Házat, mely helyszínéül szolgálhat a nyári foglalkozásoknak.Iskolánk dolgozói igyekeznek minél színesebbé varázsolni a nyári napokat sok – sok játékkal, közösségépítő, közösségfejlesztő feladatokkal és sportolással. Programjaikat a felhőtlen jókedv, vidámság jellemzi. Az önfeledt szórakozás, a kötetlen beszélgetések, az érdekes programok biztosítják a kellemes kikapcsolódást a gyermekek számára. Természetesen, azok a diákok, aki igénylik, fejtörőkkel, tréfás feladatokkal hangolódhatnak az iskolára. Reméljük tanulóink igazi élményekkel gazdagodva, feltöltődve, újult lendülettel kezdik a 2016/ 2017-es tanévet!

Magiszter Alapítványi Óvoda, Általános Iskola