Ovi-suli tanévkezdő tábor

Practical Way Of Getting Buy Essay Without Getting Caught https://www.instructables.com/id/Writing-Process-Lesson-Plan-for-Teacher/ Practical Method Of Getting Essay Writing Service India

Ovi-suli tábor

Milyen lesz az óvodások beilleszkedése az első osztályban? Hogyan felel meg a kis nebuló az iskolában? Sikernek vagy kudarcnak éli meg az első heteket? A Magiszter Alapítványi Általános Iskolában évek óta hagyománya van az ovi-suli tábornak. Ebben a táborban a gyerekek könnyek nélkül élik meg az óvodából iskolába való átmenet nehézségeit, hiszen jelen van pár napon keresztül mind az óvó-, mind a tanító néni. A gyerekek úgy indulnak a tábornak, hogy óvó nénik és tanár nénik összeülnek, tapasztalatot cserélnek, és egy előzetesen előkészített tábori terv után szeptember 4-6-ig a tiszavasvári Gólyahír ifjúsági táborban élvezetessé teszik az iskolakezdést ismerkedős játékokkal, mindenféle mókával, kacagással, szórakozással. Az óvó nénik átadják tapasztalataikat a tanító néniknek. A táborban megismerik a tanító nénik az óvodai szokásokat, módszereket, játékos feladatokat, hogy a gyermekek minél kevesebbet érezzenek abból, hogy rájuk már nagyobb, nehezebb feladat vár az iskolában.

Magyar Hajnalka

tanító néni